Menu

Over DRIVE7


Wilco van Roessel

De ‘driving force’ achter DRIVE7 is Wilco van Roessel, die dankzij zijn eigen drive kan terugkijken op een succesvolle loopbaan. Vrijheid, afwisseling, gedrevenheid, resultaten en bouwen zijn sleutelwoorden die zijn persoon kenmerken.

Als zoon uit een boerengezin weet hij wat aanpakken en doorzetten is. In zijn jeugd merkte hij dat commercie en techniek hem meer trok dan de agrarische wereld. De wil om zelf zijn loopbaan te kunnen bepalen heeft ertoe geleid dat hij de nodige studies heeft gevolgd, veelal naast de dagelijkse werkzaamheden. Hij heeft ruim 20 jaar bij Mercedes Benz Nederland gewerkt in diverse management functies en maakte deel uit van het Management Development programma.

Wilco haalt zijn energie uit het proces van opbouwen van een (commerciële) organisatie. Uiteindelijk draait het altijd om het ‘spel met mensen’. Op het moment dat de organisatie commercieel en financieel succesvol was zat voor hem de klus erop. Dan was het weer tijd zijn hart te volgen en een nieuwe uitdaging op te zoeken. Consolideren zit niet in zijn genen.

In 2008 was hij toe aan de stap naar zelfstandig ondernemerschap. Hij heeft zijn baan als statutair directeur opgezegd en is in 2009 DRIVE7 gestart. Dit met het doel bedrijven te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun commerciële organisatie. Zijn ervaring en senioriteit staan garant voor het behalen van het gewenste resultaat. Dat blijkt uit de mening van de DRIVE7 opdrachtgevers.

Linkedin