Menu

Partners

DRIVE7 werkt samen met enkele partners om specifieke deskundigheid (en capaciteit) te kunnen leveren.

 

rsm_erasmus

Een programma van het Center for Sales Leadership en de Rotterdam School of Management- Erasmus University voor hen die de professionaliteit van de Salesfunctie in hun eigen organisatie, zowel als hun eigen (management) effectiviteit willen vergroten. Hierbij wordt de deelnemer en de organisatie geholpen initiatief te nemen en nieuwe wegen in te slaan binnen het huidige commerciële krachtenveld.

 Download de brochure als PDF
integron

Integron is een toonaangevend onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van
klant-, medewerker- en intern klantonderzoek.
Samen met de opdrachtgevers gaat Integron na het onderzoek verder en zorgt voor verrassend inzicht. Hierdoor kan men gericht verbeteren en het organisatiepotentieel optimaal benutten.

De kracht van de organisatie wordt op de juiste manier ingezet waarbij het doel is de (interne) klanten en medewerkers te enthousiasmeren en te inspireren.

 

salesleadership

Het Centre for Sales Leadership is een gezamenlijk initiatief van een aantal docenten en betrokkenen, verbonden aan het Sales Leadership programma, Rotterdam School of Management, Erasmus University.

De initiatiefnemers hebben met het Centre een kennis netwerk gevormd. Het Centre investeert in de ontwikkeling van het Sales vakgebied door nauwe samenwerkingsverbanden met business schools, docenten en onderzoekers en alumni van het Sales Leadership programma.

socrates

Ondersteunt organisaties en mensen in het realiseren van hun commerciële doelstellingen. Het vermogen om dromen en ambities waar te maken zit in mensen zelf. Socrates, de invloedrijkste filosoof uit de Griekse oudheid stelde het handelen van de mens in deze centraal. Zelfkennis is de sleutel tot succes. Met deze uitgangspunten heeft Socrates haar sales en management trainingen ontwikkeld.